HHAHAHAHA SANT.


DREV

Ska inte färga håret rött! Men de e jävligt fint men inte på mig nejnej!
 

10 min kvar

nu e de 10 minuter tills jag ska tvätta ur färgen :D Spännande haha bild kommer efter ;)
'så snygggggggggggggggg. Chris Brown

Färgar håret rött nu!

Hej, sitter med rödhårfärg i håret :oooo


drop it low

DROP IT LOW 

torsdag

hej, sitter på rast med Jasmine Claudia och Zhanna. Sminkat mig lite precis tar lite bilder med zhannnnnna. hihi ska snart in på lektion uppdaterar senare ska in på lektion nu berättar om dagen å dagens planer sen. puss har inga bilder..
 

orkar inte mer

godnatt orkar inte med av dagen för tillfället.

miss u :'/

EMA DIN BÖG, saknar dig så det gör ont. Vad fan gör du där nere? Kom tillbaka min älskling du e mitt allt hatar mitt liv utan dig.






skol update

hej, sitter i skolan nu. Har precis haft engelska ska in på spanskan nu men hon e ju hur seg som hällst. Hatar att blogga om skolan skit tråkigt å läsa oxå men aja nu gör jag de ska äta efter den här lektionen, sitter med magda och zhanna ska vänta på jasmine. Efter skolan så ska jag träffa steffe å victor emil kommer lite senare me njag vet inte vad vi ska göra kan blogga om dagen senare. Outfit å facelook kommer ut senar puss.

sista inlägget för idag.

hej, det här får bli sista inlägget för idag, kan berätta om dagen som vanligt ;) Va i skolan skit samma om de när jag kom hem så la jag mig i soffan hade skit ont i magen åt glass åt choklad och drack cola nicenice tog de bara lugnt. Sen drog jag ner till stationen mötte jasmine vi drog upp till riksten mötte victor emil och steffe drog direkt ner till centrum. Men vi drog upp till victor skit kul. Spelade slender haha victor filmade när jag gjorde de. Fick me när jag å steffe höll på skita på oss nej men nästan. Sen hade steffe victor och emil krig dom va galna! Men vi drog typ sen victor stannade kvar hemma men vi drog ner till centrum mötte steff där så sa hej till henne å lite så. när vi va  centrum så mötte vi linnea snackade med henne om en sak.. btw steffe å emil skulle ta bussen hem så följde dom till bussen och jasmine skulle ta tåget hem, mötte samuel på vägen han följde mig en bit på vägen hem. Fast jag ringde pappa så han mötte mig fick hälsa på samuel å så sen kom jag hem åt choklad gick in på mitt rum å nu ska jag fixa mig sen hoppa i säng. Det var min dag. Imorrn så ska jag nog träffa steffe victor å emil skulle jag tro? kan ta dagens outfit bilder och facelook imorrn å lägga ut så vi hörs imorrn puss.
'kanske lagt upp den förut men har värkligen inga bilder nästan ska fixa de till imorrn.

Bilder från imorrse *bildbomb*

.


Godnatt inlägg ska sova nu.

.


hemma igen

hej, ligger hemma i min säng nu good to know ;) Nej haha men jag kan berätta om dagen kom hem från skolan slutade 15:45 -.- iallafall drog hem åt mellis hihi träffade Emil sen. Efter de så hoppa jag och han på bussen mötte Stefan Markus och Victor där men victor drog sen. Sen drog jag vid halv 7 åt middag och fika med mamma pappa och leon. Sen drog jag ut igen träffa stefan och victor en snabbis men jag va lite sur på stefan men nu e jag inte det längre ;) Iallafall när steffe tog bussen hem så träffade jag samuel hälsa på hans kompis sen drog vi men vi va bara en stund gjorde inget speciellt.. Nu e jag hemma ligger i sängen och har ångest vill inte till skolan imorrn för de e klassfoto -.- vill absolut inte vara med på de! Men måste nog de börjar 10 men drar lite tidigare möter jasmine sen möter vi claudia i skolan och fixar oss ^^ Ska nog sova nu e skit trött konstigt men ja puss.
'hihi en gammal arkiv bild på mig med andra macen.

grattis pappa

Grattis min underbara pappa! Älskar dig.

13:37

13:37 haha nödvändigt ;)

lektion

hej, sitter på svenska lektion just nu. Skit tråkigt men jaja ska bli ett MVG barn haha. Bloggar senare näs jag kommer hem istället åker inte med till södertälje pappa fyller år idag men puss orkar inte.

drar snart

hej sötnosar drar till centrum nu möter upp Jasmine Moa och Julia sen drar vi till skolan. Bloggar mer där, men kan berätta om dagens planer, efter skolan drar jag hem en snabbis sen möter jag upp Steffe Victor och Markus vi drar till södertälje hämtar en tröja sen drar vi till tullinge igen skulle jag tro. Men ikväll så ska jag träffa Samuel, fast nu måste jag dra så vi hörs bloggar i skolan puss.
'gammal arkiv bild.

home

hej, ligger i min säng nu har precis fixat mig. Kan berätta snabbt om dagen va med mikaela tills mamma hämtade mig vi åt donken hon jag å leon hihi. Sen kom jag hem duschade träffa steffe victor och markus kom sen. Vi drog hem till victor utan markus sen åkte vi ner till centrum mötte markus. Träffade pappa där nere hihi fick en cola men jag drog och träffa Samuel vi träffade Tobbe och nån annan kille snackade typ bara, men sen drog jag å samuel sen var det bara vi. Drog hem sen nu ligger jag hätr och bloggar de va snabbt berättande om dagen bloggare mer imorrn säger godnatt nu så puss godnatt.
'älskar han mest av allt.

dålig uppdatering i know

hej, har haft en jätte dålig uppdatering den här helgen men jag har varit nere i strängnäs haft det super kul. Badat varit med massa härligt folk osvosv mitt nätverk har varit skit segt och min 3G på mobilen e typ slut -.- Men jag ska försöka uppdatera bra. Ska fixa mig nu ska ut och träffa Steffe senare ikväll så ska jag träffa Samuel (y) Imorgon är det skola ingen ork nytt skit schema btw ha en bra dag så bloggar jag när jag kommer hem puss.
'läskiga ögon.

Tåget mot Strängnäs

Hej alla fina och fula sitter på tåget påväg till Strängnäs ska träffa Mikaela. Hon Marna och Elli kommer å möter mig ska av om en kvart har setat på tåget i 32 minuter forever alone då. Haha men aja blir kvar där nere hela helgen kommer nog hem på söndag kväll skulle jag tro. Men de kommer va bäst här nere har inte varit här på ett tag men ha det bra så uppdaterar jag hemma hos Mikaela med macen hatar att blogga med mobilen. Blogg.se har blivit helt fuckad!! Hatar det oxå haha men ska sluta klaga nu. Ha de bäst puss. Haha sexig Victor i skolan.


in da skoooool

hej, sitter i skolan med jasmine och claudia. Har nyss fått reda på grupperna ganska bra men ja vi ska äta om en minut hihi så de här blev ett snabbt inlägg berättar om dagens planer outfit facelook kommer sen. puss

kom nyss hem

hej, kan berätta om dagen. Förs kom jag hem skulle ha träffat sevefjord med hon va tvungen att åka till stallet så jag träffade steffe sen kom markus vi typ gjorde inte så mycket drog  till parken men sen skulle steffe till solna så jag tog bussen ner till stationen med honom sen tog jag bussen hem. Va hemma ett tag sminka om mig tog de lugnt hemma åt lite, senare vid halv nio så ringer hjärtat så jag möter han vi drog till en skola va där osvosv mer behöver ni inte veta sen kom jag hem nu bloggar jag ska tvätta av mig sminket nu så vi hörs puss hej.
'retard bild på mig och moa.

snackar i lur

hej, sitter i min säng med datan lyssnar på musik och snackar med mikaela i telefon ska dra ner till strängnäs imorrn ^^ska åka tåg ner hihi. Men måste först träffa steffe för jag har hans lurar han måste få tillbaka dom. Men jag ska tagga ut om 30 min och träffa samuel :) Så vi hörs senare.

hörs senare

hej, är hemma just nu gör typ inget ska sminka mig sen så ska jag dra och träffa Steffe senare när Sevefjord kommer hem så ska jag träffa henne kanske ska träffa Samuel ikväll oxå får se hur de blir med det btw ha en bra dag så uppdaterar jag sen puss.
'hahaha drivbild.

Facelook
 
Outfit

gästbloggning

hej alla julias läsare, julia bad mig gästblogga åt henne så nu e ja här:)  men vi har väll haft sofrdag flummat lite tagit några bilder och vi ska kanske träffas senare berror på när ja kommer hem!  vi sitter just nu utanför lektionen som snart ska börja men nu har ja inget mer o blogga om PUSSoKRAM
från vänliga hälsningar sevefjord:*

Mot skolan

Hej, ska först till centrum möta Moa och sevefjord sen drar vi till skolan börjar halv 10 btw outfit, favelook och dagen planer kommer ut senare när jag e i skolan och har datan å bloggar med hatar att blogga med mobilen men allt kommer upp sen puss hej.


drar ut

hej, sitter hemma hos mig med jamine nu skit sociala med våra macisar. Men vi har precis ätit mellis så vi ska dra ut och träffa steffe å nån ica jerry haha. Ska ringa steffe nu för vi ska dra typ nu eller snart så vi hörs senare puss.
'haha fina.

ja alla e ju sociala..

hej sitter på rast nu har precis ätit, alla e ju så himla sociala när datan har kommit hahaha. Men jaja vene när jag börjar eller vad vi ska göra? Men ska försöka få kontakt med någon. Vi hörs sen när jag har något att blogga om puss hej.
'jävligt heta fast nä.

fixing

hej, fixar mig nu kom ut ur duschen precis ska klä på mig fixa allt sen ska jag dra tillskoan orkar inte men aja hoppas att de blir en kort dag. Skit trött kunde inte lägga ifrån mig datan igår kväll.. jaja får skylla mig själv men idag ska jag inte komma försent som jag gjorde igår haha så ska gå i bra tid. Men vi hörs ha de bäst.

jamen tjena hallå

hej, sitter vid datan nu har fixat den lite osvosv har tagit lite bilder å så men just nu sitter jag i min säng lyssnar på musik bloggar å messar & chattar. Men aa ska tvätta bort mitt smink fixa kläderna å sen ska jag og hoppa i säng om jag kan lägga ifrån mig datan haha men vi hörs puss.
'duck face haha igga min mun.
 
 
 
 
 
 

YOLO? no FISH!

Fuck It Shit Happens

MacBook

hej, andra skoldagen idag vi fick våran Maci hihi äntligen har väntat länge på den. Men efter skolan så träffa jag jasmine vi drog hem till mig nördar med datan haha men ikväll ska jag träffa samuel men aja vi hörs senare puss.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skola nu

Hej, är påväg till skolan nu sjukt taggad för vi får våra macisar. Kommer satsa på bloggen jätte mycket eller ska försöka men ni får ha de bäst så hörs vi puss.


skhlm

hej, första skoldagen idag i två timmar eller ingen riktig skol da men aja nya i klassen kom de oxå. Imorrn så får vi våra MacBook's äntligen nej men har längtat. Efter sklan så stanna mamma å gav mig pengar så jag å jasmine åkte in till skhlm köpte 3 troser och 1 BH sen så donkade vi haha. Drog hem till mig sen lyssnar på musik nu och lockar håret ska ut med Gaia snart sen så ska vi ta bilder ^^ Blir barnvakt en stund för mami ska iväg på nått möte och papi är  inte hemma. Men jaja ska vara social mot jasmine nu så vi hörs puss.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hemma nu

hej, kom hem för ett tag sen va först ute med jasmine sen drog hon vi typ gjorde inte så mycket skratta drack osvosv, sen så träffade jag samuel hihi vi gjordee inte så mycket.. haha men har saknat honom. Aja skola imorrn inte taggad för de.. gå upp tidigt å så uch blä. Hörs senare puss hej.
 
 
 
 
 

Humör på topp

Hej, sitter i bilen påg hem humöret e på topp, men kan berätta om dan igår och idag. Moa slagga hemma hos mig Fredrik väckte oss åt frulle å sen drog vi till mediamarket köpte nya högtalare till mig. Sen mötte vi upp Julia jassan å Jasmine och drog till ung. Så de va nice de. Sen slagga jag hos Moa vi bomba med bilder osv sen imorse drog jag hem men nu sitter jag i bilen påväg hem. Ska träffa Jasmine sen och senare ska jag träffa Samuel. Bloggar mer sen puss hej.


omg så söt

.


Träffa Saga Sarah och Juliah

.


godmorgon

hej, godmorgon vaknade vid 8 idag -.- måste vända tillbaka dygnet. Men aja när jag vaknade så duscha jag åt frukost å fixa mig. Nu sitter jag vid datan dunkar musik å har de nice haha. Ska snart till tandis sen drar jag in till ung08 med Moa Jasmine och kanske Julia. Träffar säkert folk där inne oxå hihi så de e nice de. Men vi hörs puss
'bild tagen igår.

Better With The Lights Off

  Better With The Lights Off

dagens planer

hej, vad gör ni bebes? själv så fixar jag mig kom precis ut ur duschen ska klä på mig sminka mig osvosv, drar in till ung vid 14:00 åker in med Jasmine Malin och Emma så de blir nice de. Men iallafall gjorde ju naglarna igår dom ser inte riktigt ut som på bilden dom e lite mer rosa kommer fler bilder på dom senare. Men ska fixa mig nu så vi hörs puss.
'har inte så många bilder på datan men de kommer nya snart.
 
 
 
 
 

New nails

.


rullar vidare nu

hej, drar till tåget nu ska möta Jasmine på de. Sen drar vi till ung niccce hihi, när vi kommer hem så tror jag att vi drar å äter kebab om vi hinner.. För ska fixa naglarna ju vene hur jag ska ha dom men jasmine hjälper mig väl ;$ aja ha det bra nu så hörs vi puss hej.
 
 
 
 
 

Godnatt

.


leker med system kameran

hej, hej just nuy så leker jag lite med system kameran lägger upp bilder sen. Men ah va på ung08 idag kulkul.
men när jag kom hem så gick jag ut med gaia osvosv men ska fixa lite bilder nu så vi hörs puss.
'bjuder på en bild från nu.
 
 
 
 
 
 
 

Ung08

Hej, min uppdatering har varit sämst i know men har inte haft så mycket att skriva om aja har varit med steffe å Emil hela veckan slaggade hos steff en dag oxå. Men idag ska jag Moa Simon å Hugo dra till ung08 kommer kanske åka in hela veckan. Imorrn ska jag fixa naglarna behövs värkligen. Ska dra å möta Stefan å Emil nu glömde min hem nyckel så ska hämta den vi hör puss hej.


Godnatt

Hej, jag vet att jag har haft sämst uppdatering men jag har inte haft tid har varit med Emil å Stefan hela veckan å slaggade med Moa igår osv men aa ska bättra mig puss hej. Fin bild på mig å bästavän Stefan men har ingen annan typ.


Taggar ut å träffar Emil å Stefan så pusshej.

.


"Jag hatar dig, Jag saknar dig, Jag vill ha dig, Jag tänker på dig, Jag älskar dig. "

.
 
 
 
 
 

skype

hej, sitter och snackar med Steffe i skype nu. Men idag så slaggade jag hos Emma vi träffade jasmine drog in till stan, sen typ så träffade vi Emil å steffe vi gjorde inget dom skulle typ äta så vi drog hem till emma hämtade mina grejer åkte ner till stationen fast jag å jasmine bara träffade emil å steffe drog upp till brantan osvosv. Sen skulle jag hem men träffade Hugo å två andra så jag stannade å va lite med dom. Men nu sitter jag hemma forever alone å skypar puss å hej nu.
 
 
 
 
 

Chilling med EMA!

.


Duktigt Julia -.-

.


Utkast: Aug. 02, 2012

Hej,nu är det kusinen som gästbloggar till Julia medan hon är borta.
Det har varit lite segt idag för att jag har varit med min kompis och vi har badat och lite mer, men ja imorgon blir det gäster, mamma fyller år. Men mer uppdaterring imorgon.

Just chilling

.


On my way

Hej e påväg till Vaxholm nu, kommer nog ha nätverk så kanske uppdaterar lite själv men Mikaela kommer oxå å blogga åt mig så de e gulligt av henne. Puss


drar snart

hej, drar snart till vaxholm eller jag drar vid fyra men jag håller på å packar dt sista ska fixa mig nu sen dra å träffa älsklingen. Kommer hem på fredag igen men jag ska försöka hålla bloggen igång eller så ber jag mikela blogga lite hihi. Men nu ska jag fortsätta fixa så v hörs puss.
'halv mobbad bild på mig å moa men aja.
 
 
 
 
 

sämsta uppdateringen

hej, har haft sämsta uppdateringen men jag har värkligen inte orkat blogga men nu gör jag de. Har varit med Moa Emma å Jasmine. Hade fett kul vi drog till falkberg tog bilder skrattade osvosv.. Men nu sitter jag helt forever alone i mitt rum å lyssnar på musik haha. Kanske drar till vaxsjö idag på dan eller kvällen vill värkligen inte åka nån stanns vill bara vara hemma men jag ska försöka snacka med mamma om jag kan stanna hemma haha, juste två månader idag hihi ^^ men aja har inget å skirva mer kanske ska sova snart men ah ha de bra nu puss.
'gammal bild men jag har typ inga nya på datan.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0