one direction


duär speciell, för mig helt underbar.

hej älsklingar ligger i sängen just nu har vrit med jasmine idag, efter skolan mötte jag henne på tåget vi drog in till grönan donkade efter grönan var vi inne i stan å kolla lite :) Sen fortsatte vi med tåget ända till östertälje för de började regna, påvägen hem i tåget så va de bara hon å jag i den så vi sprang runt där haha sen så träffade vi lite annat folk hihi men vid halv tålv så följde jag henne till stationen sen tog jag bussen hem och nu ligger jag i sängen lyssnar på musik men jag ska typ sova snart? aja puss hej.
'gammal bild på mig och fransson, saknar den tiden med dig älskling.

underbar!

one direction- live while we're young 

Hemåt från grönan


väcker massa minnen..

 

2:à matte lektionen -.-


provet klart.

hej sötisar, har precis gjort klart mitt prov nu. Gick sämst haha men skit samma får göra om de sen, men idag har jag lite planer kan berätta dom sen, men imorrn så drar typ jag jasmine, moa och stefan till grönan. nice men aa bloggar sen puss.
'oooooooldi.

FML

Asså åååh nej har fått sprickor i min lur, fast på baksidan under mitt skinn så de syns iallafall inte men de e inte men ändå jobbigt att ha dom där men ska laga dom


tänk på de killar!


we heart it








hemma nu

hej, kom hem för ett tag sen har varit ute med jusmine en stund, eller vi fixade oss efter middagen så drog vi ut träffade hugo snackade osvosv skit kul ^^ Sen kom jag hem kollade lite på svenska hollywood fruar hahha duma jävlar. Fast nu ligger jag i min brors säng kommer sova i den inatt har gjort det i en vecka nu typ haha skit samma. Men jag säger väl godnatt med det hä rinlägget? Godnatt sötisar.
'jag å jusmine idag, har mina bruna linser på mig å hon sina gröna linser.

osminkad

hej, har varit osminkad hela dagen idag försov mig lite imorse när jag stod i duschen kom jag på att jag börjar 08:15 haha. Men jag kom i tid fast jag han inte sminka mig huden får väl andas. Men jag e hemma med Jusmine nu vi typ sitter vid datan å lyssnar på musik ''fest hos abdullah'' HAHAHAHA vilket liv i know :D får se hur kvällen leder oss sen då, kanske drar ut men asså kolla vädret! skit samma bloggar mer senare puss.
'aa men så ser jag ut osinkad ful som fan puss hej.

hemman nu.

hej, kom precis hem nu har varit ute med massa folk, aja skit nice snackat osvosv.. Sitter hemma nu och äter haha, ska ut med Gaia och sen kanske hoppa in i duchen i dont know men aja tror att jag tar med mig Gaia ner och sover sen va ett tag sen eller för nån dag men vill ha min puppi med mig haha aja ska ut nu puss.
 

sorry

förlåt för att min uppdatering har varit sämst men jag har verkligen inte orkat. Men iallafall kan berätta om gårdagen. Vaknade av att steffe ringde så började fixa mig sen fick jag skjuts upp till han, Vi va där ett tag sen drog vi till bussen med Gino och kollade på hans match i solna. Sen vid typ sju halv åtta var vi tillbaka i tullige, så jag hoppade på bussen jasmine satt på vi drog hem till mig åt sen drog vi ut igen. Träffade Amanda på vägen så hon var oxå med grymt kul länge sen hon va me. Snackade lite tjej snack skratta osv tog lite bilder. Så de va nice de :) Men idag så ska jag träffa stefan vi drar nog hem till han eller mig ingenaning. Aja blir kul hur vi än gör, men nu måste jag börja fixa mig börjar halv tio men jag e seg så vi hörs puss.
'älskar dig bästavän.

världens lyckligaste!

finner inga ord just nu e bara världens lyckligaste

fixing med jusmine

hej sötisar, jag å jasminer har precis duschat eller aa men vi fixar oss nu. Båda har linserna på sig hon med gröna å jag med bruna hihi. Men vi ska fortsätta fixa oss sen ska vi träffa Simon å Hugo :D Sen ska jag träffa steffe och gino? När dom kommer hem. jaja ded blir nice de :D ha de bra så hörs vi älsklingar.
'haha söta nej, bjuder på den iallafall.

lördag

hej, godmorgon vaknade precis av att få en kudde på sig haha men nu e jag vaken, sitter med en varsin data. Lyssnar på musik och äter godis. haha aja får se hur den här dagen slutar. Ha de bra puss.
'saknar dig EMA.

skajp

hej på er, sitter i skype med leon mike å fredrik, har jasmine brevid mig. Äter godis och och dricker hallonsoda haha skit mysigt. Har en varsin data i knät ska typ kolla film snart men aja skit samma ha de bra nu puss.

haha GANGMAN STYLE

 
-GANGMAN STYLE.

mot mormor haha

hej sötisar, ska tagga hem till mormor nu :D äter middag där osv senare ikväll så slaggar jag ju med jusmine hihi grymt. händer för övrigt då? får se hur kvällen blir men ha de bra nu puss
'lav jo.

bildbomb med Zhanna

ldbomb 








sista lektionen

hej, sitter på sista lektionen nu har typ håltimme så Zhanna drar hem till mig vi ska typ träffa nån. men vi måste oxå fota för håltimme sak typ. Men sen så ska jag äta hos mormor hihi Senare så ska jag träffa jasmine hon ska slagga hos mig åzum! först gången vi slaggar haha och vi har kännt varandra i sex år hihiskit samma nån gång måste va den första så de ska vi gör. två bilder från igår haha.



Sista

Hej, gör ett snabbis inlägg via mobilen as tråkigt men aja mamma har kommit hem hihi saknat henne så nu e de bara vi hemma å min bror ligger i hennes säg sover här inatt mysigt. Men jag har varit med Moa å Julia idag, donkat osv, sen drog Moa då va de bara jag å Julia skit kul hade vi iallafall saknat bruden va ett tag sen hon å jag va. Men har typ inga batterier på luren nu men bloggar när jag vaknar haha puss. FRÅGA INTE VAD JAG GÖR MED HANDEN.


we heart it ♥









en saknad

en saknad en sorg, en jävla massa minnen... det finns någonting i mig som aldrig någonsin försvinner,
en obeskrivlig känsla, både kärlek & hat, jag gjorde allting, men fick ingenting tillbax.
det var ju du och jag föralltid det var så det skulle va, det var bara med dig som jag kunde må bra...
men nu är det försent, jag förlora allt det bra, det ända jag har kvar är tomma ord som du sa.
 
det var så mycket som gick fel, och jag ångrar allt jag sagt, men att svika mig sådär var väl ändå lite elakt.
men du är lycklig utan mig, jag ser att du skrattar och du ler...
men vad fan ska jag göra ? jag bara fejkar mer och mer,
 
 
jag saknar dig så jävla mycket , har du glömt allting du sa?
'det ska alltidd vara vi, alltid bara du och jag

dagen

hej, tänkte berätta om dagen. Gick i skolan som vanlig seg å så men aja, efter skolan så tog jag tåget med claudia fast jag hoppa av i huddinge mötte Axel å några andra till :) sjukt söt kille hihi men aja va bara med dom ett tag sen så tog jag tåget tillbaka. Va hemma å åt. Ligger i min säng just nu ska fixa mig å träffa Hugo skulle jag tro annars träffar jag väl någon annan hihi ^^Dagen fortsätter kan lägga upp en bild på dagens outfit sen. Puss
'haha aaw älskardig mamma. Ja hon e bara 17 år äldre..

Smile is better than trying to explain to someone why your sad.


 

skype med mois





 

Hihi


drar nu.


med jusmine ;)

hej på er, sitter hemma med jusmine eller vi kom precis hem till mig. Va hemma hos Simon, Hugo va oxå med :) hihihi standard. Nej men jag ska äta snart sen så ska vi dra dit igen hohoho. Får se vart kvällen drar oss sen. Inget speciellt planerat ska bara va med härligt folk å chilla lite. Men ha de bra så kommer de ett inlägg snart igen puss.
'aaaw så jävla söt Zayn.
 

Saker förändras efter varje dag som går, man får leva kvar i skiten medans dagar blir till år.


 

skulääään

hej, sitter i skolan på lektion -.- musik så himla jobbigt..
Aja slutar kl 15:00 idag så då ska jag träffa jasmine hugo och simon, dom slutar typ 13:00 så dom får  väl komma hit till våran skuuuuula haha. skit samma orkar inte blogga, vet att uppdateringen har varit sämst men ska ändra på de, kommer att komma upp små uppdateringar så håll koll haha puss hej.
'gammal eller sen sommarlovet med ema.

a friend like u is impossible to find.




FML

Jag vet att jag gjort fel men de e en sak mellan han och mig, kan alla sluta hacka på mig? Inte speciellt kul för mig häller,

...


juste glöm inte frågestunden!

http://julialindblomz.blogg.se/2012/september/fragenstund.html#comment
klicka in på den nu! Svarar på den imorrn eller idag kl e över 12.

godnatt

hej, tänkte säga godnatt, eller först kan jag väl berätta om min dag ;) Vaknade åt frukost med familjen, sen drog jag mamm å pappa å handla lite. Efter de kom vi hem jag åt en pizza hoppa in i duschen å fixade mig. Träffa Jasmine och Simon sen kom Hugo vi åkte till vissätra fram och tilbaka.. Sen drog jag å jasmine hem å åt. Efter de så drog vi hem till simon. Kollade på film på disney haha. Flummade å hadde skit kul :D Steffe kom på kvällen följde han hem typ. Träffa Samuel diekt efter fast bara en snabbis för jag skulle vara hemma halv 12. Skit samma nu ligger jag i min säng har precis ätit äppel paj hihi. Ska tvätta av mig sminket osv. Sen ska jag sova på direkten. Måste få sova ut idag, vovven väckte mig åtta idag hon la sig på mig, ni ba okej k bry? hhaha. Skit samma ska fixa mig nu sen sova så ha de bra så hörs vi puss hej.
'Claudia Zhanna å jag.


Tv mys hos Sandqvist ;)


dagens outfit




bilderna från gårdagen.


hoppa in i duschen nu

hej, sitter i min säg har varit å handlat lite med mamma :) haha, men jag ska hoppa in i duschen nu sen så ska jag träffa Jasmine Simon och Hugo, eller han kommer typ ikväll eller något. Vi fyra skulle igentligen ha en film kväll hos Hugo men de gick tp inte :/ Men aja skit samma får ha det en annan dag. Iallafall sjukt nöjd med naglarna, blåa med vå silver fingrar ett pekfinger på vänster hand e silver sen på högra e ringfingret silvrigt. Kanske låter lite knasigt men jag kan lägga upp bättre bilder på dom senare idag :) Ska duscha nu så vi hörs puss. 'kan lägga upp bilder från gårdagen i ett annat inlägg hade bruna linserna på mig.

'nej men va sexig man kan vara ibland haha.

 

Mikaela

hej mikaela som gäst bloggar åt julia av nångon anledning men ag är alltid villig att ställa upp. men ialla fall är hemma hos min kompis nu och läser lite skvallerbloggar och sånt. ja jag och elli skulle igentligen ta tåget ner till julia nu i helgen men så vart det inte men jag och julia får träffas snart igen hoppas jag men ja har inga ilder på den här datorn så får bli ett inlägg utan bild den här gången julia får väl ta ett bildinlägg sen men puss hej

bild på naglarna.


Fixa naglarna nu


Kebab med Jasmine nu


we heart it ♥







Du är inte stark för du slår någon, du är stark när du ler igenom dom tuffa dagarna.

 
 
 
 

frågenstund!

kör på en frågestund fråga på nu! 
-svarar på söndag eller måndag. Så fråga. Kommer nog svara på alla frågor!
KANSKE BLIR I ETT VIDEO INLÄGG? OHERRE

skuuuuuuuuulan

he, sitter i skolan nu eller sitter inne på svenskan med jasmine. näst sista lektionen. Efter skolan så ska vi två dra hem till mig :) Vid 18:00 så ska jag fixa naglarna är nog hemma hos Jenny och gör det den här gången men såklart är det Carro som kommer göra på mig :) Jasmine kommer följa med tror jag. Ingenaning hur jag ska göra dom? aja fixar väl sig men nu måste jag plugga skit mycket att göra -.- puss
'just nu.

drar ut snart igen.

hej, kom nyss hem har varit med stefan, vi gjorde typ inget. Iallafall han skulle på träning så följde han till bussen, kom hem nyss har precis ätit ska fixa mig sen så ska jag hem till samuel. De blir ju nice de. btw ha en brq kväll så hörs vi puss.

dåligt uppdaterande

hej, ja jag vet att jag har haft ett dåligt uppdaterande men jag har inte haft tid, ar jobbat en massa på lektionerna så har inte kunnat. Men de gör jag nu, slutade efter lunch så de va nice de. Är hemma nu ska träffa steffe vid 4 typ. Imorrn så ska jag träffa samuel :) Mikaela och Elli kanske slaggar här i helgen så de blir kul hihi men aja ska snacka med henne om det sen puss hej.
 
 

sitter hemma nu.

hej, sitter hemma nu och lyssnar på musik. kan berätta om dagen. Va med jasmine sen drog vi hem till mig, steffe kom sen. Vid fem så drog han jag å jasmine drog å träffa simon och hugo. Iallfall vi drog hem till simon, skit nice kul va ett tag sen jag träffade dom slutat att höra av oss :/ men idag hördes vi av så de va kul. Men imorrn så ska jag nog träffa steffe? annars har jag inga planer. Bloggar mer imorrn puss.

hemma med jusmine

hej, sitter hemma med jasmine nu, håller på att görsa bacon haha efter vi har ätit så ska vi fixa oss sen så ska vi dra ut och träffa hugo och simon. Vene om de e någon annan med dom? aja skit samma va ett tag sen vi fyra va. så de blir nice de. bloggar mer om de senare ikväll annars kommer vanliga inlägg.
'har lagt ut en förut men har inga bilder längre.

träslöjd sen sluta

träslöjd sen sluta.

The best way to make you dreams came true is wake up.


SKUUUUUULAN

hej, sitter i skolan nu har engelska, orkar inte.. men skit samma gör ett uppdaternade istället. Efter skolan ska jag träffa jasmine rebecca hugo och simon. ingenaning vad vi ska göra men aja, blir iallfall skit nice. ska plugga nu så ha de bra puss.
'gammal bild på claudia å mig.

the boys who


















...















godnatt


home drar snart

hej, sitter hemma just nu ska dra till bussen om tio minuter, kommer dra hem till claudia zhanne e oxå där borta. sen ska jag på utväcklingsamtal ;s vill inte de, de kommer gå piss men aja skit samma. efter utväcklingsamtalet så ska jag träffa samuel eller så kommer jag träffa steffe. bloggar mer om de sen puss.
'sexig i know hahahah.

Dagens outfit


lite bilder haha















Sometimes i wonder if love is worth fighting for but then i remember your face and i'm ready for war!


svenska nu.

hej, ska snart in på svenskan har precis haft matte -.- aja ni skiter väl i de? Efter skolan ska jag träffa Jasmine. Vi drar hem till mig sen ska vi träffa steffe drar till donken. Ska hämta pengar hemma först. aja puss hej.
'just now, nästan.

svar på kommentar

Tänkte svar på en kommentar:

Asså! fett söta ni är, kan du lägga upp alla bilder på er i nått inlägg? ;*

Hej, tack för din kommentar, ja det kan jag ng göra men vi har inte så många bilder tillsammans får bl bättre på att ta bilder. Skriv gärna ditt namn efter så är du gullig. Kram


mina naglar

tänkte lägga upp ett inlägg med mina naglar, jag gör dom hos en tjej som heter carro eller hon kommer hem till mig å gör. Skit duktig tjej, hontar 200:- för mig :) Sitter runt tre timmar varje gång, skit samma ska man va fin får man lida pin haha eller vad är det man  säger? Ska snart göra om mina igen GRATIS sa hon :) Får se hur det blir med det men jag ska beställa en tid imorgon måste fundera ut hur mina nästa naglar ska se ut.. Har bara gjord naglar fyra gånger. Bilder kommer iording.

första va dom rosa helt glittriga älskar rosa och glitter :)

sen ett par gröna, stod Harry Styles en kille i one diretion va galen i dom förut.

sen ett par vita med guld rand över. EMA va me å bestämmde dom.

sist dom här, rosa/orange naglarna fått massa sprickor på dom nu. 

 


12 bokstäver, 8 konsonanter, 4 vokaler, en betydelse - jag älskar dig.




Man styr inte över kärleken, kärleken styr över dig.

 

drar nu.

hej, drar till tumba nu möter jasmine där. Vi drar nog direkt till donken?
Sen träffar vi nog steffe. men jag har lite brottom måste föna håret sen dra direkt till bussen puss.
'tagen nyss ser helt kaos ut i know, men jag ska fixa håret nu.

dags för att fixa sig.

hej, vaknade för ett tag sen Steffe ringde å väckte mig -.- Gick upp åt frukost sen gick jag tillbaka till min säng, ligger i den nu och dunkar musik hihi. Messar och ska gå upp hoppa in i duschen å fixa mig orkar igentligen inte. Ska åka till tumba möta jasmine där vi drar till donken. Sen så ska vi nog träffa steffe kanske gino? Ikväll kasnke jag ska träffa Samuel? i don't know. Men ni får ha det bra nu. puss

❤ LOVE ❤

om jag försvinner, lovar du att leta efter mig då?
om jag är sårad, lovar du att älska mig då?
om jag förlorar i mörkret, lovar du att vara mitt ljus då?
om jag sårar dig, lovar du att förlåta mig då?
om jag tittar upp mot himmelen en natt, lovar du att vara min stjärna ?
om allt känns svårt, lovar du att ändå få mig att le?
om jag ger dig ett minne, lovar du att aldrig glömma mig?
om jag dör, lovar du mig att inte gråta?

Ifall sagan inte slutar lyckligt, så är det inget slut.

hej, ligger i min säng nu helt slut. förlåt för dålig bloggning kan berätta om dagen. Vakna hoppa in i duschen klädde på mig sen kom steffe så jag fixade mig då, när jag var klar så drog vi till tumba köpte en ögonbryns penna och en mascara. Efter det så tog vi tåget till flemingsberg han köpte vax sen tog vi bussen till hudding jag köpte en perfym. Fick lite brottom hem tog tåget sa hejdå i tulling skulle hem å fira pappa. Kom hem firade han va med Rebecca snacka å så haha. Sen drog jag ut träffa Samuel sen skulle han typ hem så jag kom oxå hem till han, gjorde inte så mycket men han följde mig påvägen hem. Sen kom pappa å mötte mig. När vi kom hem så snackade jag lite med mamma sen gick jag in på mitt rum orkar inte med dom andra.. Aja ligger i sängen nu, juste jag å Samuel har 4 månader idag eller igår kl e över 12 haha. Bloggar om mina planer imorrn eller nått senare annars säger jag godnatt nu puss.
'bilf från ikväll. 

 

godmorgon

hej, ligger i sängen, lyssnar på musik och äter choklad vakna nyss. Måste fixa mig snabbt nu steffe kommer över. kommer kanske möta upp jasmine oxå. Men vi kommer bara kunna vara till 3 ska fira pappa. Aja nu måste jag skyna bloggar efter puss.

RSS 2.0